1. Ágynemű cseréje - Az ágyneműt 4 naponta cseréljük. Kérés esetén, térítés ellenében, napi csere lehetséges, igényét jelezze a recepción.
 2. Bababarát szállás – Igény szerint babaágyat, babakádat, vízforralót, etetőszéket díjmentesen biztosítunk.
 3. Cipőtisztító gép - A recepción található és használható.
 4. Csomagmegőrzés - Érkező és távozó vendégek részére. Igényét jelezze a recepción.
 5. Dohányzás – Panziónk nemdohányzó panzió, így dohányzás a szobákban, a közösségi terekben szigorúan tilos - kivéve a dohányzásra kijelölt helyeket panziónk udvarán.
 6. Étterem - Nyitva a hét minden napján 12:00-20:00 óra között, pénteken és szombaton 12:00-21:00 óra között
 7. Fizetőeszközök - Készpénz (forint), bankkártya/hitelkártya (Maestro, Mastercard, VISA, VISA Electron) SZÉP kártya (OTP, MKB és K&H)
 8. Hajszárító - Minden fürdőszobában található
 9. Háziállatok – Panziónk teljes mértékben kutyabarát, szeretettel várjuk a négylábú vendégeket. A kutyával érkező vendégeinket kérjük, a házirendben foglaltak betartására: az állattartó köteles gondoskodni arról, hogy a kutya a közösségi terekbe, közterületre felügyelet nélkül ne juthasson ki, a többi vendég, szomszéd nyugalmát ne zavarja. Az esetlegesen okozott károkért, szennyeződésekért az állattartó tartozik felelősséggel.
 10. Internet, wi-fi szolgáltatás – Minden szobában és a közösségi területen díjmentes wi-fi szolgáltatás érhető el vendégeink számára. A jelszót, mellyel tud a hálózathoz csatlakozni kérje a recepción. A wi-fi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét a panzió nem garantálja. A wi-fi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért a panzió nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.
 11. Késői kijelentkezés - Térítés ellenében, lehetőség szerint, igényét jelezze a recepción. Legkésőbbi kijelentkezés ideje 14 óra
 12. Kijelentkezés - Távozás napján 10:00 óráig
 13. Kulcskártya - Panziónk szobáink ajtaja közelítő (proximity) kártyával működtethető zárral van ellátva. Az ajtó kizárólag kártyával nyitható: a fekete kis kártyát a kapcsolóhoz közelítve, azt érintve fény villan fel néhány másodpercre, ekkor az ajtó nyitható. Belülről az ajtó kilinccsel bármikor kinyitható. A kulcskártya elvesztése esetén 20.000 Ft kártérítési összeget számítunk fel.
 14. Látogatók - A panzió szobáiban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak. A vendég a látogatója magatartásáért – ideértve az esetleges károkozást is – felelősséggel tartozik. A látogató által a vendégnek és/vagy harmadik személynek okozott kárért való felelősséget a panzió kizárja. A szobafoglalásban szereplő létszámon felüli vendég után extra napi díjat számol fel a panzió.
 15. Nyomtatási szolgáltatás - Térítés ellenében igényelhető szolgáltatás, igényét jelezze a recepción.
 16. Panzió értékei - A vendég köteles a panzió berendezéseit, eszközeit rendeltetésszerűen használni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt a vendég az üzemeltető felhívására, de legkésőbb a távozása előtt köteles megtéríteni. A szobákban található bútorok átrendezését kizárólag a panzió munkatársa végezheti. A panzió bármely tárgyának, értékének elvitele az üzemeltető előzetes, írásbeli engedélye nélkül bűncselekménynek minősül, melynek következtében az üzemeltető megteszi a szükséges lépéseket a hatóságok felé. A panzió bármely eszközének, berendezési, felszerelési tárgyának meghibásodását a vendég köteles bejelenteni a recepción. A vendég nem jogosult a hibát saját maga kijavítani vagy a kijavítást megkísérelni. Az ebből eredő károkért való felelősséget az üzemeltető kizárja.
 17. Parkolás - A panzió saját zárt udvari, nem őrzött parkolójában díjmentes parkolást biztosítunk vendégeink részére.
 18. Párna - Kérésre, igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.
 19. Programok – Az aktuális környéki programokról érdeklődjön a recepción.
 20. Rádió - Televízión keresztül. Kérjük, használja a csatornaválasztó gombokat. Technikai segítséget szívesen nyújt a személyzet.
 21. Recepció – 0-24 órában elérhető.
 22. Rendellenes magatartás - Vendégeink nyugalma érdekében a panzió területén 22:00 óra után – kivételt képez ez alól a panzió által szervezett vagy engedélyezett rendezvény, program – tilos a hangoskodás, zajjal, lármával járó tevékenység, a szobában zavaró hang erejű televíziózás, rádiózás, zenehallgatás stb. A panzió teljes területén időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját. Panziónk munkatársa jogosult figyelmeztetni a rendbontó vendéget a nem megfelelő viselkedésére. Az első alkalommal történő figyelmeztetés díjmentes, a második esetén fejenként 5.000 Ft összeggel terheljük meg a rendbontó vendégek szobaszámláját. A harmadik figyelmeztetés után a panzió munkatársa jogosult a panzió és a vendég közötti szerződést egyoldalúan és azonnali hatállyal felmondani, és a vendéget a panzióból haladéktalanul kiutasítani visszafizetési és/vagy kártérítési kötelezettség nélkül. A panzió nem felelős semmiféle olyan sérelemért, amelyet a vendég magatartása okoz más vendégnek.
 23. Svédasztalos reggeli - A hét minden napján 8:00-10:00 óráig, az ellátást a szállás díja tartalmazza, külső vendégek számára 2 500 Ft/fő.
 24. Széf - Minden szobában található számzáras széf.
 25. Takarítás – Napi szintű takarítás a szobákban (szemetesek ürítése, igény szerint törülközők cseréje).
 26. Takaró, párna - A szobában megtalálható ágyneműn felül, igényét jelezze a recepción vagy a személyzetnél.
 27. Televíziós csatornák - Távirányító a szobában elhelyezve. Technikai segítséget szívesen nyújtanak munkatársaink.
 28. Tisztálkodási szerek – Szappan, tusfürdő, zuhanysapka minden szobában díjmentesen elérhető.
 29. Törülköző -A törölközők cseréje 3 naponta történik környezetünk védelme és a hosszú távú fenntarthatóságának megőrzése céljából. Amennyiben naponta cserére lenne szüksége, felár ellenében elérhető. Igényét kérjük jelezze a recepción.
 30. Vacsora – A hét minden napján elérhető 18:00 – 20:00 óráig (melegétel rendelés felvétel 30 perccel zárás előtt). Háromfogásos, menüválasztásos vacsora éttermünk étlapjáról, mely szállóvendégeink részére kedvezményes áron vehető igénybe. Részletekért érdeklődjön Recepciós kollégáinknál.
 31. Vasalóállvány és vasaló - Kérésre a recepción.